HTML

Kruger Papa Megaszondja

Kruger Papa sok mindenről gondol sokmindent. Csak nehéz értelmes embereket találni, azokkal megbeszélni. Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek?!?

Friss topikok

Linkblog

az igazi buzik

2008.07.08. 14:50 :: Kruger Papa

hétvégén megint megcsinálták a ramazurit.

A látens buziknak szúrta a szemét a másságukat vállaló melegek felvonulása ezért azokat tojással, kővel, meg amit értek azzal dobáltak.

Magyarul: a bakancsos buzik meg akarták verni a tangás buzikat.

Csak tudnám, hogy azért mert irigylik a tangásokat, mert azok bevallják, hogy melegek, ezeknek a látens buziknak miért így kell levezetni a frusztrációjukat?

Amikor nyugodtan összeborulhatnának és egymás izmos testén levezethetnék a feszültségüket.

De még jobb lenne, (az lenne a Jobbik) ha mindezt mindegyik buzi otthon csinálná, a Hősök there, meg maradna a turistáké, meg a normális embereké!

 

Közben egy másik blogon láttam egy szép szociológiai elemzést:

http://elinnen.blog.hu/2008/07/06/kettos_fronthatas_meleg_es_hidegfront

"Erre a lány (akiről kiderült, hogy pszichológus) ecsetelni kezdte a köröttünk vonulók személyiségvonásait és lehetséges motivációjukat. Szerencsénkre angolul, így a túlművelt feketeingesek egy szavunkat sem értették.

- Aha, az ott börtönviseltnek tűnik - kezdte - ott a heterók biológiai okokból homoszexuális viszonyt folytatnak, a szabadulás után visszatérnek eredeti preferenciájukhoz és kíméletlen homofóbok, hogy ezen emlékeiket elnyomják maguk és a környezetük előtt. Az a szegény ember, pedig ránézésre érszűkületes, valószínüleg a fiatalokat is utálja, hogy nekik még áll a cerka. Aha, erős, kisportolt fiúk csapatban; a cserkész és náci homoszexualitás alapja. Szegények nem tudják, hogy ahogy a lakosság egy része homoszexuális és ez az ő csapatukra is igaz. Igazi kis homoerotikus összetartozás."

 

na erről beszéltem. Ha nézi az ember a képeket, nem tudja, melyik a felvonuló és melyik az ellentüntető buzi..

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik hősök mocsok buzik

A bejegyzés trackback címe:

https://kruger.blog.hu/api/trackback/id/tr23555726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása