HTML

Kruger Papa Megaszondja

Kruger Papa sok mindenről gondol sokmindent. Csak nehéz értelmes embereket találni, azokkal megbeszélni. Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek?!?

Friss topikok

Linkblog

Horn Gábor monnyon le

2008.03.18. 12:13 :: Kruger Papa

"Ennek a vasárnapnak politikai következménye hovatovább legföljebb Horn Gáborra nézve van. Egyrészt hibás az értelmezése: a nép nem Gyurcsány Ferencet küldte el, hanem - valljuk be - az egész kormányt, Horn Gábort is - ha már értelmezünk. A helyzet azonban nem ettől súlyos, hanem attól, hogy amíg az egyik ember - aki történetesen a politikai partner - milliók előtt kínlódik a vereség kezelésével, addig nem lehet valaki olyan ocsmány módon antiszolidáris, mint Horn. És a helyében nem minősíteném azt a társaságot, amelyik ugyancsak épp a balhét viszi - NB. Horn helyett is - akkor, amikor pártja lassan egy dobogót sem képes megtölteni, mert már annyian sincsenek. A lemondás, persze, politikai kultúra, de főleg intellektus kérdése."

Továbbá aki akkora fasz, hogy politikus létére hülyeséget beszél kamera elött, annak a hátsó udvarban a helye a trágya lapátolási részlegen.
Mondjuk, Kóka is a szájára csaphatott volna, amikor látta, hogy benne lesznek a TV-ben.
Kicsi, sárga, de a mienk.
Hogy a fene vinné el!

 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kruger.blog.hu/api/trackback/id/tr48385966

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: porn videos 2018.12.22. 20:42:14

C_20880nls скачать файл - dialinkkorme

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása